Profilprodukter vid kampanjer och kickoff’er

Profilprodukter vid kampanjer och kickoff’er

När ett företag ska göra en stor kampanj eller ha en kickoff med hela filialen så är det ofta bra med profilprodukter till alla som är med. Man kan egentligen sätta sin företagslogga på precis allt man vill, men det gäller att hitta de bästa profilprodukterna som ska representera företags på mässor och kickoff’er. Det finns otroligt mycket roligt att välja mellan och varje produkt finns i alla möjliga olika varianter som passar till olika tillfällen.

Kickoff

På en kickoff så kan det vara roligt att ge ut en t-shirt eller tröja till alla anställda som närvarar på kickoff’en. Detta är bra för att skapa en känsla av solidaritet mellan alla under dagen. Vattenflaskor med företaget logga är bra för de som är törstiga eller som tillägg till middagen. Vattenflaskor finns ofta som PET-flaskor, vattenpåsar eller i hållbar plast så att de kan återanvändas under en längre tid. För att skapa en festliga stämning går det även att beställa ballonger, flaggor och annat pynt som gör att lokalen där kickoff’en hålls känns rolig och inspirerande. Anteckningsblock och pennor kan vara bra att finnas till hands så att de som vill kan anteckna under eventuella föreläsningar och för att kunna använda till team-övningar. Det kan dessutom vara en rolig idé att ge goodiebags till alla som varit med. I dessa kan man lägga små festliga produkter som isskrapa, stressboll, termos eller muggar.

Kampanjer

När en butik eller företag har en kampanj så är det viktigt att synas. Detta gör man bäst med strandflaggor som finns i flera olika storlekar. På dessa finns det gott om plats att skriva vad kampanjen handlar om samt företagets logga. För att locka fler besökare så kan det även vara bra att lägga till ytterligare lite pynt som exempelvis ballonger. Att ge ut små gratisprylar vid ingången gör att många blir intresserade. Man kan dessutom göra kampanjer som innebär att alla kunder som köper för en viss summa i en butik får en gratisgrej på köpet. Detta kan exempelvis vara saker som aktivitetsarmband, paraplyer, väskor eller picknickfiltar – allt med företagets namn och logga på och i en tygpåse.